Selecteer een pagina

Over ons

“Ik hou van mooie dingen. Een goed interieur, tot in de puntjes afgewerkt, daar geniet ik van. Ons maak je blij met alles wat niet standaard is. Daar kunnen we ons in vastbijten.”

Nino Brus, ontwerper en interieurbouwer

De beste materialen en nieuwste technieken

We kiezen bewust voor een brede aanpak. Dat houdt ons scherp. We zijn dan ook net zo enthousiast over een nieuwe keuken of inloopkast als over het ontwerp en de vervaardiging van een compleet winkelinterieur, of een uniek ontwerp voor het interieur van een woning.

Naar eigen ontwerp

U weet precies wat u wilt, maar kunt het niet maken? Wij zijn de makers die uw ideeën concreet kunnen uitwerken. Kan niet bestaat niet wat ons betreft. We zoeken net zo lang tot we de perfecte oplossing hebben.

Naar ons ontwerp

Onze kracht is dat we ontwerpen naar úw smaak. Vertel ons waar u van houdt en wij ontwerpen een interieur dat past.

Interieur zakelijk

Winkelinterieurs, horeca-interieurs, de inrichting van kantoorpanden… met onze ervaring weten we precies waar de mogelijke knelpunten zitten en wat er belangrijk is.

Interieur privé

Een interieur dat een afspiegeling is van wat u mooi vindt. En waarvan u zeker weet dat er geen tweede te vinden is.

Keukens

Een maatwerkkeuken is voor veel meer mensen weggelegd dan u misschien voor mogelijk houdt. Ons advies: denkt u op dit moment aan een nieuwe keuken? Bel ons gewoon eens om te overleggen. Waarom kiezen voor standaard als het voor hetzelfde bedrag ook op maat kan?

Meubels

Een op maat gemaakte (inloop)kast, robuuste of juist elegante tafels, badmeubels… we maken ze graag. Met de beste materialen, volgens de nieuwste technieken.

Betrouwbaar in ontwerp en productie

Als alles perfect is afgesteld en soepel loopt, als de klant tevreden is en iedereen die binnenkomt enthousiast, én als alles op tijd en volgens afspraak verloopt, dan hebben wij het over een goed eindresultaat. We zijn ook voor u graag de interieurbouwer die het verschil maakt tussen standaard en origineel. Bel ons om te vragen naar de mogelijkheden. Nino Brus +31 (0)6 509 39 912